Ting der er mærkelige

 1. At jeg skal kalde mine lærere for “Professor” ved tiltale. Det føles lidt som at være med i en Harry Potter-film hver gang.
 2. At amerikanerne spiser chips til alle måltider
 3. Og at bostonske amerikanere ydermere ikke engang er tykke
 4. Det der med, at man skal have tests og quizzer hele tiden. Det er som om, at pointen med dem er, at de studerende skal nurses gennem studiet. De studerende går gladeligt op og spørger læreren om hjælp midt under testen – og da jeg gjorde det, gav hun mig svaret…det tager ligesom lidt luften ud af konceptet.
 5. At man ikke engang må komme IND på udskænkningssteder, hvis man er under 21 – også selvom man bare vil have en cola.
 6. Det amerikanske lyskrydssystem. Jeg.forstår.det.ikke. Så er der rødt for alle, og så vader/kører alle bare ud midt i det hele, og så må bilerne og sporvognen stoppe, og så…kaos.
 7. At de amerikanske studerende sætter sig på præcis samme plads hele semesteret, som de gjorde allerførste dag.
 8. At dørene til klasselokalet står på vid gab under undervisningen. What’s up with that!?
 9. At USA stadig ikke har konverteret til det metriske system. Især fordi at alle, jeg møder, siger “Ja vi kan jo godt se, at det er jer, der har fat i den lange ende” eller “Jeg har indset det for længst. Vores system giver ingen mening”, og man i skolen kun bruger det metriske. Så kom da i gang med den revolution?!
 10. Det der med, at der nærmest er nultolerance over for fravær, hvorfor alle møder syge op til undervisning. I sidste uge var der en pige fra min klasse, som hostede virkelig kraftigt, og da læreren udbrød “Herregud dog!”, svarede hun “Ja, jeg har lidt bronkitis…”. Amerika, du ender som sædvanligt med at skyde dig selv i foden med dine elitære regler.
 11. At jeg har har helt vildt meget mindre forberedelse til undervisningen end derhjemme, har færre timer end derhjemme, og ikke kører et deltidsjob ved siden af studiet, og alligevel knapt nok kan få presset mit liv ind i en uge på kun syv dage
 12. At græskar-is rent faktisk smager godt
 13. At jeg er begyndt at synes, at kaffe måske endda gør det samme
 14. At jeg allerede skal hjem om 11 uger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *