Hjem kære hjem

Ahhh sne.. Rugbrød.. Familie.. Venner.. Og ÆØÅ på tastaturet.. Jeg er hjemme igen, og det er rart. Rigtig rart! Men det betyder også, at min tid som blogger er ovre. For nu, i hvert fald. Det har været virkelig sjovt og lærerigt, men også tidskrævende. Derfor sætter jeg pris på alle jer, der har fulgt med og kommenteret – det er dejligt at vide, at folk har tænkt på mig, mens jeg har været væk. Jeg ved ikke, om dette er bloggens død, for som sagt håber jeg da, at min fremtid byder på endnu flere eventyr, som skal dokumenteres. Og HVIS jeg nu skulle kaste mig ud i at blive hverdagsblogger (det er blogning er faktisk ret vanedannende..) en dag, ja så er det nok her, at I kan finde mig. Men det er der vist ingen risiko for lige foreløbig.

Her er nogle af mine egne favoritbilleder fra Australien, som I endnu ikke har set endnu. Mangler du en screensaver? Så snup en af disse!

Hold jer muntre.

M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *