Ankomst: Phnom Penh

Kaere alle

Sidder paa en internetcafe i Phnom Penh. Rejsen forloeb fuldstaendig smertefrit og foeltes slet ikke saerligt langvarig. Fik visum med det samme uden problemer, og bagagen var heldigvis ikke blevet vaek :-)

Blev hentet i lufthavnen af en fra Projects Abroad, som koerte mig til en af lejlighederne inde i byen, hvor de frivillige, som arbejder her, bor. Her skal jeg saa vaere til i morgen tidlig, hvor jeg vil blive koert til bussen der koerer mig til Sihanoukville ved kysten, og her bliver jeg hentet af en fra oeen, som vil foelge mig med baaden ud til Koh Rong Samloem. Saa ja, i morgen bliver endnu en dag, som ogsaa bliver brugt paa transport..

Der er ikke ret meget at lave, for de frivillige, som bor her, er stadig paa arbejde. Klokken er halv fem og aftensmad er foerst kl. syv, saa noget skal jeg jo tage mig til! Kunne gaa en tur i byen. Er bare ikke helt sikker paa, at jeg kan finde vej hjem igen..

Naa! Det var vist det, har ikke oplevet saa meget endnu. Send mig gerne masser af opdateringer fra derhjemme :-)

KH. Marie

Ps. Qatar Airways kan virkelig anbefales, hvis I nogensinde skulle finde paa at besoege de kanter. Rigtig god service. Jeg anede ikke, at flymad rent faktisk kunne smage godt!

7 tanker om "Ankomst: Phnom Penh"

 1. Dejligt at høre! Det kan godt være rejsen ikke føltes lang for dig, men det gjorde den for os… :-) Vi har mailet dine kontaktinformationer inkl. dit nye mobilnummer til familien, Josefine og Jasmina.

 2. Go morn Marie ( kl er 06.00 her)
  Godt at høre at rejse gik godt, 21 timer er dælme lang rejsetid..
  Vi skal til Lammåsa i den kommende weekend, vi laver lidt ekstra sovs og tænker på dig :-))
  Kh Lars

 3. Hey Mary!
  Dejligt at høre at rejsen gik så godt :)
  Jeg tager af sted på rustur i morgen. Jeg vil sende gode tanker hele vejen til Cambodja og håber, jeg kan læse endnu en besked fra dig, når jeg kommer hjem.
  Knus Jose

 4. Urg, var i kinesisk/thai butik i Istegade for at finde noget så alm. Som solsikkekerne – hvilket de ik førte :-( men kom til at tænke på dig = sikken dog nogle mærkelige ingredienser, der stod og lå i butikken og føj for en stank. Jeg håber sandelig, at det du får at spise både ser og lugter bedre end det jg så, ellers bliver du vist tyndere end en mynde, inden du vender næsen hjem til den gode, fede danske (præ-jul) mad. Kys herfra

 5. Hi Marie – the Wilkes family here! Glad to see you have arrived safely. Hope you have a fantastic trip enjoying all the different experiences. And now for something pertinent in Danish…!! Min bror har en fabrik i Vanlose. Oh dear, I need to go back to class.
  Bye for now….

 6. Steve, just keep reading my blog and I’m sure your Danish will come back to you! It is already beginning to be difficult to find certain words in Danish, because everything is in English here.

  Jose, send mig en mail og fortael mig alt om rustur og uni-menneskerne!

  Og Karen, indtil videre synes jeg egentlig at maden er ganske fin. Kun malariatabletterne er en fare, for de fik mig til at miste appetitten hele den foerste uge..

 7. VALG 2011
  Nu har jeg tjekket alle de fine plakater på lygtepælene,
  og jeg HAR bestemt mig, – JEG stemmer på Cirkus Benneweis!
  De offentliggør et program, gennemfører det, rydder pænt op efter sig
  – og kalder en klovn for en klovn !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *